Over mij 'Horse Reflected Coach'

Door het coachen met paarden ontstaat er beweging in jouw proces. Je hoofd roept iets en je buik gaat niet mee of je buik voelt van alles en je hoofd hoort het niet. Door deze twee in contact met elkaar te brengen ontstaat er balans. Balans in jou 'zijn'.

Ik ben Priscilla de Schrijver, ik ben vrouw, getrouwd, moeder, hoog sensitief, rustig, coach. Ik ben heel veel, en ik omarm al mijn eigenschappen en eigenaardigheden.


Ik heb een redelijke gevulde rugzak en besloot in 2018 hiermee 'aan de slag' te gaan. In 2018 ben ik begonnen aan de NOBCO/EMCC geaccrediteerde opleiding 'Horse Reflected Coach' bij I For Horse. Deze opleiding was een hele reis. Van een gevangen vrouw met een verleden ging ik naar een vrije vrouw. Ik durfde te gaan geloven in mezelf. Ik durfde zelfs te denken dat ik een goede coach zou kunnen worden. Inmiddels heb ik een aantal opleidingen achter de rug en vul ik mijn rugzak met kennis en ervaring.


Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn pad, maar vooral voor de mensen die bij mij in coaching komen. Dankbaar voor hun vertrouwen en ik ben zo trots op allemaal. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om bepaalde thema’s aan te kijken en er vervolgens aan te werken.


Ik sta als een baken van rust en vol vertrouwen naast je. Bij mij is er geen goed of fout, jouw proces krijgt haar eigen tijd en ruimte. Zonder oordeel zal ik jou hierin begeleiden.

Wees welkom, met alles wat je bij je draagt.


Mijn opleidingen

  • I for Horse Academy, Horse Reflected coach level 1 (NOBCO/EMCC geaccrediteerd)
  • I for Horse Academy, Horse Reflected coach level 2

  • I For Horse Academy / Dr. Martine Huurman, Rouw te paard, Rouw- en verliesverwerking
  • I For Horse Academy / Ria Verlinden, Systemisch begeleiden
  • I For Horse / Luk DeWulf, Stop Burn-out