Testimonials

Priscilla is een hele rustige coach, met een open blik. Ze stelde mij erg op mijn gemak, en ik kon alles bespreken wat mij dwars zat, Zonder vooroordelen.


Ik kreeg tijdens de sessies veel handvatten mee en ik merkte al na twee coachings dat ik wat meer rust kon vinden tussen mijn gevoelens en mijn gedachtes.


Het visueel maken van problemen, zoals een woedeaanval, maakte het voor mij makkelijker om vroeger te signaleren dat mijn gedrag zou gaan veranderen. Dit deden we door zulke situaties te bespreken en een parcours neer te leggen met alle gevoelens en gedachtes die tijdens een aanval omhoog kwamen. Zo wordt het heel duidelijk welke fases je doormaakt, en hoe je daarmee kunt omgaan tijdens zo’n woedeaanval.


Coaching met paarden kun je eigenlijk niet goed met woorden beschrijven, je moet het beleven. Het is een prachtig gevoel dat een paard jou echt spiegelt, eigenlijk al voor je zelf door hebt wat je nu precies voelt. Priscilla kan dit heel goed vertalen en samen tot een goede oplossing komen om dit te signaleren en te verminderen. Ook merk je dat je een parcours niet alleen aflegt, maar dat het paard je er in steunt en soms echt letterlijk achter je staat. Ik heb nu veel meer geduld, ik kan beter met mijn woedeaanvallen omgaan en mijn gedachtes en gevoelens zijn voor mij veel duidelijker.

Coachee

Een prachtige dame met een oprechte intentie om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Dit vanuit een echtheid en puurheid. She has got the skills

Oliver Schelinski, opleider